People & Places & what to do

Find us on bluebay resort curacao

Relax on the beach

Met een prachtig zicht op de baai op het voorbeeldig onderhouden Blue Bay Beach ontspant u te midden van palmbomen, azuurblauw water en tropische temperaturen. Er zijn ruim voldoende schaduwplekken, comfortabele zonnebedden, douches, bad- en kleedruimten, een kidscub , beachbar en beachrestaurant en vele andere watersportfaciliteiten. Het strand bevindt zich op 7 minuten loopafstand.

Unique golflocation and views

Hij biedt een uitdaging voor elke golfer dankzij de gevarieerde layout, de altijd aanwezige passaatwind, verschillende holes waar u langs of zelfs over het water van de Caribische Zee speelt en de smalle fairways die geflankeerd worden door water of de wilde lokale begroeiing. Dankzij het heerlijke klimaat op Curaçao kunt u het hele jaar door van de baan gebruik maken. Hij beschikt over een uitstekende trainingsfaciliteit, een compleet gesorteerde Pro Shop en een gastvrije bar om na het spelen af te koelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Play tennis day and evening

Het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort telt twee tennisbanen welke vlak naast de lodges zijn gelegen. De tennisbanen zijn goed verlicht en wanneer u verblijft in onze mooie villa kunt u zonder kosten gebruik maken van de tennisbanen.

Padi facilities

Op het strand van Blue Bay bevindt zich de Dive & Beach Store. In de winkel worden onder andere badkleding, strandartikelen en snorkel- en duikattributen verkocht (ook verhuur). De volledig gecertificeerde duikschool is 5-star PADI gekwalificeerd en biedt nagenoeg alle opleidingen uit het PADI programma aan, van beginners tot ‘specialties’ en TEC-diving. Wanneer u nog nooit heeft gedoken verzorgt de duikschool voor u een aantrekkelijke introductieduik zodat u zelf de prachtige onderwaterwereld kunt ervaren. Voor kinderen kunt u een zogenaamde ‘bubbelmakercursus’ boeken.

Ook wanneer u niet duikt kunt u genieten van de prachtige onderwaterwereld van Blue Bay. Met slechts een snorkel en duikbril zult u versteld staan van de variëteit van het onderwaterleven, zelfs al direct in de beschutte baai. Snorkelsets zijn te huur bij de duikschool. Ook voor kayakken of catamaran zeilen is de Dive & Beach Store het juiste adres.

Swimming pool for every age

Mooi vormgegeven zwembad, ideaal voor een familie met kinderen.

het zwembad ligt in de sectie bluebay garden ,naast de locatie van onze villa ( F sectie /bluebay lodges). We hebben afspraken gemaakt voor het gebruik van dit zwembad.

Stay fit with arobatic gym

Fitness- en wellness centrum voor alle leeftijden, bij Bluebay Golf en Beach Resort. Fit en plezier is hun doel!
Ze zijn een groep van professionele en enthousiaste instructeurs. En zij willen fit en plezier samen met je delen. Registreer je op elk gewenst moment.

Kies uit een van de programma’s; Yoga Curacao, Ashtanga, Hatha, Zumba Fit Curacao, FitCombat Curacao ,Pilates Curacao,Cross Fit Curacao,steps, total body workout.

Landhuis Blauw Baai

Dit prachtige landhuis is dichtbij de villa en is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Goed om te weten

De terrassen zijn op loopafstand van de villa!

Terug naar de homepage